کلرلا یک منبع غذایی بالقوه است زیرا میزان پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری آن بالاست، هنگام خشکشدن، حدود ۴۵٪ پروتئین، ۲۰٪ چربی، ۲۰٪ کربوهیدرات، ۵٪ فیبر و ۱۰٪ مواد معدنی و ویتامین دارد.
تاریخچه کلرلا به دو میلیارد سال پیش باز میگردد و این جلبک سبزرنگ از اوایل حیات بر روی زمین نقش مهمی داشته است. در طول جنگ جهانی دوم، ژاپنیها با استفاده از کلرلا موفق به مقابله با گرسنگی شدند. جلبک کلرلا ابتدا در ژاپن تولیدشده، اما بعدها در فورموسا (تایوان) به کشت آن پرداخته شد و فورموسا به عنوان تولیدکننده برتر جهانی کلرلا شناخته شد.
مواد معدنی: کلرلا حاوی مواد معدنی ارزشمندی مانند آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و روی است. آهن کلرلا به سرعت جذب شده و بدون عوارض جانبی است.
پروتئین: کلرلا منبع کامل پروتئین با تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است، بنابراین میتواند مکملی مناسب برای گیاهخواران و ورزشکاران باشد.
ویتامینها: حاوی ویتامینهای گروه B ، A، C، D،K و بهخصوص B12 که در منابع گیاهی کمتر یافت میشود.
کربوهیدراتها: کلرلا منبع خوبی از کربوهیدرات با اثرات ضدالتهابی و ضدتوموری است، و شاخص گلیسمی پایین دارد.
اسیدهای چرب: کلرلا حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 بوده که برای سلولی، عملکرد مغز و کنترل التهاب مهم هستند.
کلروفیل: جلبک کلرلا بهترین منبع کلروفیل است و اثراتی مانند افزایش تولید گلبولهای قرمز و مبارزه با التهاب، جوانسازی پوست و تناسب اندام دارد.
فاکتور رشد کلرلا (CGF): کلرلا مادهای منحصر به فرد به نام فاکتور رشد دارد که به ترمیم سلولها، تولید سلولهای بنیادی، و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.